Home / Brummen-Regiobode / Zomerconcert Brummens Mannenkoor

Zomerconcert Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Als afsluiting van het zangseizoen geeft het Brummens Mannenkoor een concert op het Marktplein in Brummen. Het concert wordt gehouden op dinsdag 2 juli en begint om 20.00 uur. Het afwisselende repertoire zal voornamelijk bestaan uit Engelse en Franse liederen. Het BMK staat bij dit concert voor de laatste keer onder leiding van Esther Gotink-van der Heijden en wordt begeleid door vaste pianist Gerard Geurts. Toegang is gratis en mocht het regenen, dan wordt het concert gehouden in de zaal van Plein Vijf in Brummen.

www.brummensmannenkoor.nl

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.