Home / Rheden-Regiobode / Zomerbridge bij Willem de Zwijger

Zomerbridge bij Willem de Zwijger

RHEDEN – Bij bridgeclub Willem de Zwijger in Rheden wordt ook in de zomer gebridged in clubverband. Er zijn vier momenten waarop liefhebbers bijeen komen om te spelen in het dorpshuis in Rheden: op vrijdagmiddagen 14 juni en 12 juli vanaf 13.00 uur en op donderdagavonden 27 juni en 25 juli vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan tot een dag van te voren via fransgerry8@gmail.com of tel. 06-28238427. Niet-leden zijn welkom. Zij betalen 2 euro per keer.

Lees ook

Evolutie en geologie op Beekhuizen

VELP – Evolutie en geologie staan centraal tijdens een wandeling van IVN Oost-Veluwezoom op zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.