Home / Rheden-Regiobode / Wild zoeken op de Veluwezoom

Wild zoeken op de Veluwezoom

RHEDEN – Op zondag 30 juni houdt Natuurmonumenten een avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Onder leiding van een gids ontdekken deelnemers welk dier waar zijn sporen achterlaat. De wandeling is bedoeld voor volwassenen. Kinderen kunnen op 8 juli meedoen aan een OERRR speuren naar Wild. Deelname aan de avondwandeling Wild op Veluwezoom kost voor leden 7 euro en voor niet-leden 10 euro. De wandeling duurt van 19.30 tot 22.00 uur en start bij Bezoekerscentrum Veluwezoom. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

www.natuurmonumenten.nl

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.