Home / Brummen-Regiobode / Wandelen met Zonnebloem Loenen

Wandelen met Zonnebloem Loenen

LOENEN – Het wandelen van de Zonnebloemvrijwilligers met rolstoelers is weer begonnen. Onlangs werd er door een kleine groep een begin gemaakt van het wandelseizoen 2019. Deze gezellige wandeling, waarbij dankbaar gebruik werd gemaakt van de gekregen rolstoelen, was rondom Loenen. Start en einde was aan de Hoofdweg. Gelopen werd er langs bekende plekken, waar herinneringen werden opgehaald, zo van. . . .weet je nog van toen!
Daarna heeft de Zonnebloem Loenen met een groep twee dagen meegelopen met de Roll over Bronckhorst. Dit is een wandeldriedaagse speciaal voor rolstoelen. Dit jaar al voor de vijftiende keer door De Zonnebloem regio IJsselstreek georganiseerd. Op dit derde lustrum werd er extra feestelijk uitgepakt. Onderweg waren er diverse muziekkorpsen en het fluisterbootkoor.
Op zaterdag was er een lunch op het erf van Jos en Dieke van Boer Zoekt Vrouw. Veel vrijwilligers waren deze dagen in de weer om alles in goede banen te leiden: voor de avond ongeveer 70, maar op de zaterdag ruim 200 deelnemers met hun duwers.
Op donderdag was de start in Velswijk bij Zelhem. Loenen heeft vrijdag genoten van de landelijke omgeving bij Het Leesten in Zutphen en op de zaterdag werd er in en rond Steenderen gewandeld. Er is genoten van de prachtige routes en het mooie weer.

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 september wordt er ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.