Home / Brummen-Regiobode / Vrijwilligers bedankt met festival

Vrijwilligers bedankt met festival

BRUMMEN – De vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Brummen werden vorige week vrijdag getrakteerd op een vrijwilligersfestival. Er waren workshops en sportclinics, er was een belevingsmarkt voor vrijwilligerswerk en een foodplein met foodtrucks, theater en muziek.
Het vrijwilligersfestival was bedoeld voor álle vrijwilligers in de gemeente Brummen, dus ook voor de luizenmoeder op school, de penningmeester van een vereniging en iemand die weleens de boodschappen voor de buurvrouw doet.
Het festival vond plaats in en rondom de Bibliotheek en Plein 5 in Brummen. Wethouder Jolanda Pierik opende de dag feestelijk. Daarna konden belangstellenden meedoen met de verschillende activiteiten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.