Home / Nieuws / Voorstelling Excalibur vertolkt door 150 man
.

Voorstelling Excalibur vertolkt door 150 man

VELP – Op vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni treedt Rhedelijk Cultureel op in openluchttheater De Pinkenberg in Velp. De voorstelling wordt verzorgd in samenwerking met WIK Rheden, Create Dance uit Deventer, Poco Piu uit Nijmegen en Collegium Vocale Zutphen. Honderdvijftig acteurs, zangers, dansers en musici werken, onder begeleiding van dertig professionals, aan de voorstelling Excalibur. Op vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 19.30 uur en op zondag om 15.30 uur. Kaarten zijn te koop via de website en kosten 10 euro per stuk. Kaartverkoop aan de deur is duurder.

www.rhedelijkcultureel.nl/projecten/excalibur

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.