Home / Doesburg-Regiobode / Vlooienmarkt in Doesburg

Vlooienmarkt in Doesburg

DOESBURG – Op zondag 16 juni wordt, voor de eerste keer dit seizoen een vlooienmarkt gehouden op de nieuwe locatie in Doesburg. Naast ‘t Olde Ras aan de Drempterdijk kunnen bezoekers van 9.00 tot 16.00 uur snuffelen tussen de tweedehands spullen, antiek, curiosa en andere snuisterijen. Zelf een stand huren is ook mogelijk. Een kraam van 4 meter, met dakje, kost 25 euro. Een grondplaats voor een auto kost 17,50 euro, met een aanhanger of bus is dit 20 euro. Reserveren kan op de website of via tel. 06 – 39108152. De entree van de markt bedraagt 3 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor 65-plussers. Voor kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis. Toiletten en catering zijn aanwezig.

www.animo vlooienmarkten.nl

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor Jemen

HUMMELO- Op zaterdag 21 september vindt in Hummelo de inzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.