Home / Brummen-Regiobode / Veluwse Avondmarkten in Beekbergen beginnen weer

Veluwse Avondmarkten in Beekbergen beginnen weer

BEEKBERGEN – De zomer breekt aan en dat betekent dat in Beekbergen de komende twee maanden op donderdag weer de Veluwse Avondmarkt wordt gehouden, te beginnen op 4 juli. Van 18.00 tot 21.15 uur staan wekelijks kraampjes opgesteld rondom de Hervormde Kerk aan de Kerkallee, Papenberg en Dorpstraat.
De markten worden al decennialang gehouden en kennen een beproefd en vertrouwd concept. Op de Veluwse Avondmarkt worden diverse oude ambachten gedemonstreerd, zoals wolspinnen, klompenmaken, stoelenmatten, bijenkorven vlechten, wasdag, zeisharen en touwslaan. Bezoekers kunnen streekgerechten proeven en genieten van diverse muzikale optredens. De sfeer op de markt is typisch Veluws, omdat alle deelnemers aan de markt gekleed zijn in Veluws kostuum.
De markten worden gehouden op alle donderdagen in juli en augustus. De eerste zoals gezegd op donderdag 4 juli, de laatste op donderdag 29 augustus.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.