Home / Rheden-Regiobode / TV Dieren Wint de Triple

TV Dieren Wint de Triple

DIEREN – Feest bij Tennisvereniging Dieren. Na een succesvolle voorjaarscompetitie werden maar liefst drie jeugdteams in de categorie Groen kampioen. Groen 1 Dieren 1 was na zes weken al zeker van de titel en won ook de laatste ronde. Groen 2 Dieren 2 had op de laatste speeldag nog twee punten nodig en haalde deze binnen met een ruime zege. Ook Groen 2 Dieren 3 behaalde op de zevende speeldag de overwinning, waarmee de titel werd zekergesteld. De huldiging vond plaats op de eigen club en nadat er luidkeels “We are the champions” was gezongen, werden de kampioensbekers uitgereikt door trainer Roald de Gans, van Tennisbegeleiding.nl. Hij gaf de spelers meteen een nieuwe uitdaging: volgend seizoen gaan ze een niveau hoger spelen. De teams van Groen 2 gaan spelen in Groen 1 en het team van Groen 1 gaat verder in de categorie Geel. De teams moeten dus stevig aan de bak in de najaarscompetitie. Na het maken van de kampioensfoto werd de voorjaarscompetitie afgesloten met een hapje en een drankje.

Lees ook

Brandweer oefent bij Jumbo in Dieren

DIEREN – De vrijwillige brandweer uit Dieren heeft donderdagavond een brandoefening gehouden bij Jumbo supermarkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.