Home / Rheden-Regiobode / Syrisch-Velpsch maal

Syrisch-Velpsch maal

VELP – Op woensdag 19 juni kan iedereen van 17.00 tot 19.00 uur weer aanschuiven voor het Velpsch maal in Buurthuis de Poort in Velp. Als afsluiter van het seizoen staat er dit keer een Syrisch-Velpsch maal op het menu. Zangeres Machabelle zorgt voor de muziek. Het hoofdgerecht is een saladebuffet bestaande uit Syrische Fattoush-salade, macaronisalade met kip en een zalmsalade Er wordt Turks brood geserveerd bij de maaltijd. Als nagerecht krijgen de bezoekers Halawet el Jibn. Opgeven kan tot uiterlijk 17 juni bij Marten Zweers in Buurthuis de Poort. De kosten zijn 4,50 euro per persoon, een gezin van vier personen betaalt 12,50 euro.

Lees ook

Brandweer oefent bij Jumbo in Dieren

DIEREN – De vrijwillige brandweer uit Dieren heeft donderdagavond een brandoefening gehouden bij Jumbo supermarkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.