Home / Brummen-Regiobode / Succes voor nieuw meidenteam SJO Oeken – Brummen

Succes voor nieuw meidenteam SJO Oeken – Brummen

BRUMMEN – Aan het begin van het jaar had niemand zien aankomen wat er zou gaan gebeuren. Het nieuw gevormde meidenteam MO17-1 van SJO Oeken-Brummen heeft boven verwachting gepresteerd.

De SJO Oeken-Brummen MO17-1 werd samengesteld uit de helft van de MO17-1 en de helft van de MO15-1. Door die samenstelling waren er in het begin wat onzekerheden over hoe dit ging uitpakken. Al snel klikte het goed tussen de meiden en begon zich een hecht team te vormen, een vriendenteam met uitstekende prestaties. Iedereen speelde individueel steeds beter, waardoor het uiteindelijk echt begon te lopen. Dit was dan ook al snel aan de prestaties te merken.
‘’Hoe het de eerste helft van het seizoen nog niet zo lekker ging, ging het de tweede helft hartstikke goed. We wonnen de ene wedstrijd na de andere. Maar we hadden ook al snel door dat de Sprinkhanen ons in de weg zaten’’, aldus de meiden. De Sprinkhanen wonnen namelijk ook alles en zij stonden boven de MO17-1 met een hoger doelsaldo. “Op zaterdag 20 april was het dan zover: de wedstrijd tegen de Sprinkhanen. We gingen er allemaal met veel energie in maar helaas werd het 0-0. Hierdoor werd het alleen maar spannender.’’
De rest van de wedstrijden bleven zowel de Oeken-Brummen meiden als de Sprinkhanen winnen. ‘’Zaterdag 25 mei was onze laatste wedstrijd, tegen DVC. Deze wonnen we met 4-1 en hiermee werden we (semi-)kampioen. We hebben dit gevierd na de wedstrijd met patat en taart. Het echte feestje gaan we nog vieren!”, zegt het nieuwgevormde team.
Een week later zijn de Sprinkhanen echt kampioen geworden vanwege het doelsaldo. ‘’Toch vinden wij dankzij onze goede prestaties dat wij kampioenen mogen noemen”, zeggen de meiden trots.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.