Home / Rheden-Regiobode / Struintocht over Veluwezoom

Struintocht over Veluwezoom

VELP – Natuurmonumenten houdt vrijdag 5 juli een uitgebreide struintocht over de heuvels en door de dalen van de Veluwe in Nationaal Park Veluwzoom. De tocht start om 9.00 uur vanaf het station in Velp en is na 16 kilometer wandelen rond 16.30 uur weer afgelopen bij het eindpunt Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Deelname kost 10 euro per persoon voor leden van Natuurmonumenten en 15 euro voor niet-leden. De wandeling is lang en gaat door een terrein met flinke hoogteverschillen en is zodoende bedoeld voor volwassenen die een goede wandelconditie hebben. Deelnemers moeten zelf zorgen voor goede wandelschoenen, regenkleding, een rugzak en verrekijker, drinken en een boterham voor onderweg. De lunch is niet inbegrepen in de prijs. Een kaartje kopen kan via www.natuurmonumenten.nl.

Tel. 026 – 4979100

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.