Stationsfeestje in Dieren

DIEREN – Hoge Juffer. Zo heet de voetgangersbrug over de tunnel in Dieren en sinds afgelopen zaterdag staat dat ook op een naambord op de brug. Wethouders Dorus Klomberg bevestigde het bordje samen met een aantal Dierenaren op de passerelle.

De ‘onthulling’ van het bordje was onderdeel van een feestje dat gehouden werd omdat het plein aan de noordzijde van station Dieren, onderdeel van het project Traverse Dieren, zo goed als klaar is. Inwoners mochten vorig jaar Ideeën voor de naam van de voetgangersburg insturen. Uiteindelijk is er gekozen voor de naam Hoge Juffer. Op het plein was er voor deze gelegenheid een terras waar iedereen onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar kon bijpraten. Er waren activiteiten voor de kinderen en er was muziek.

Na de tunnel, de passerelle, de parkeergarage en het plein aan de zuidzijde is het afronden van dit plein de volgende mijlpaal in het project Traverse Dieren. Het laatste onderdeel van het project, de onderdoorgang bij het Apeldoorns Kanaal, is naar verwachting in maart 2020 klaar. De Kanaalweg zal november van dit jaar weer open gaan.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.