Home / Rheden-Regiobode / Seniorenwandeling op landgoed Rosendael

Seniorenwandeling op landgoed Rosendael

ROZENDAAL – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen zondag 29 juni een seniorenwandeling op landgoed Rosendael. Deze circa 2 uur durende wandeling is speciaal op de agenda gezet voor mensen die wat minder ver kunnen of willen lopen. De boswachters nemen de wandelaars mee door het park achter kasteel Rosendael. Naast aandacht voor de tuinen en de mooie bomen is er onderweg in het bijzonder aandacht voor het beheer van het park en de landschappelijke aspecten, zoals de stuwwal, ornamenten en de beek op het landgoed.
De wandeling is niet geschikt voor mensen met een rollator of scootmobiel. De wandeling start om 14.00 uur bij de ingang van het kasteel. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen lopen op vertoon van een geldige donateurspas gratis mee. Reserveren is niet nodig.

Lees ook

Ondernemers in Dieren blijven samenwerken in BIZ

DIEREN – In het bijzijn van een aantal bestuursleden van de ondernemersvereniging Bedrijfs Investerings Zone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.