Home / Nieuws / Scooterongeluk in Velp

Scooterongeluk in Velp

VELP – Op de President Kennedylaan in Velp, ter hoogte van de kruising met de Lepelaarstraat, is donderdag 20 juni in alle vroegte een scooterrijder gewond geraakt. Rond 6.30 uur kwamen twee scooterrijders met elkaar in botsing toen de ene bestuurder de ander wilde inhalen. Beide mannen kwamen ten val, waarbij één van hen gewond raakte. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ander kwam met de schrik vrij. Wel hebben beide scooters schade opgelopen.

Foto: Roland Heitink

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.