Home / Doesburg-Regiobode / Schilderijen in ‘t Heekenbroek

Schilderijen in ‘t Heekenbroek

DREMPT – Tot en met 6 juli 2019 exposeert Henk Stemerdink zijn schilderijen in bezoekersruimte de Dobbe van Wijnboerderij t Heekenbroek in Drempt. Hij laat hier zijn, op het landschap geïnspireerde, schilderijen zien. Als oorspronkelijke landschapsschilder, opgeleid aan de kunstacademie in Arnhem en geïnspireerd door oa. de romantisch Engelse landschapschilder Turner, ontwikkelde hij een eigen stijl met de “innerlijke landschappen”, zoals hij zijn werk noemt. Als natuurmens en natuurschilder geniet hij van het buitenleven en laat hij in deze expositie in de wijngaard van het Heekenbroek zijn kijkers meegenieten. De expositie en het terras zijn open van woensdag t/m zaterdag van 12 – 17 uur. Adres: Tellingstraat 7 6996 DZ Drempt.

www.heekenbroek.nl

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.