Home / Brummen-Regiobode / Rotary Brummen-Engelenburg serveert diner bij Tolzicht

Rotary Brummen-Engelenburg serveert diner bij Tolzicht

BRUMMEN – “We hadden niet zo veel op met de Rotary, maar wat ze nu gedaan hebben was geweldig”. Dit waren de woorden van de heer Robben, bewoner van woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen na afloop van een heerlijke en gezellige maaltijd. Rotary Brummen – Engelenburg hield onlangs een etentje voor de bewoners van het woonzorgcentrum.

Leden van de Rotary hadden het etentje georganiseerd om met een kleinschalig sociaal project een bijdrage te leveren aan organisaties die op de één of andere manier hulp kunnen gebruiken. Ongeveer 100 bewoners waren met begeleiders aanwezig en werden door de Rotarians blij verrast met de maaltijd.De bewoners kregen een broodje warme beenham met saus en verse salade. Ook de muzikale omlijsting van Peter de Jonge was een succes. Hij zong en speelde onder begeleiding van zijn gitaar, liedjes uit de ‘goede oude tijd’.
Patricia de Vries, lid van Rotary Brummen-Engelenburg dankte voorafgaand aan het eten ook vooral de lokale middenstand die meewerkte met dit etentje. Zo was er salade en fruit van Bas Jansen, broodjes van Bakker Teeselink, beenham van Slagerij Van Dijk en ijs van banketbakkerij Jolink. Zij waren bereid op deze manier ook een bijdrage te leveren aan dit maatschappelijke initiatief.

Lees ook

Soerenaar is overlast van houtstook spuugzat

LAAG-SOEREN – Steeds vaker lijkt de overlast van houtstook tot ergenissen te leiden. Wat voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.