Home / Brummen-Regiobode / Rondleidingen in Brummens voedselbos

Rondleidingen in Brummens voedselbos

BRUMMEN – Deze zomer is er elke laatste zaterdag van de maand een rondleiding in Voedselbos Nieuwe Erven, op de Elzenbos in Brummen. Voedselbossen krijgen landelijk steeds meer aandacht en zijn er in vele vormen. Het Voedselbos in Brummen is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeente en vrijwilligers en is nu bijna volledig aangelegd. Inwoners van Brummen proberen een klimaatbestendige plek te creëren voor planten, bomen, dieren en mensen. Tijdens de rondleidingen wordt onder andere verteld waarom het Voedselbos anders is dan parken die hoofdzakelijk voor mensen ontworpen zijn. De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 29 juni, 27 juli en 31 augustus om 10.30 uur en starten vanaf de ontmoetingsplaats. Aanmelden is niet nodig, alleen het komen in een groep dient van tevoren worden aangegeven via de mail.

voedselbosnieuweerven@gmail.com
www.facebook.com/voedselbosnieuweerven

Lees ook

Tamara uit Eerbeek brengt lotgenoten NAH bij elkaar

EERBEEK – Na een val van de trap veranderde het leven van Tamara Neeft uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.