Home / Rheden-Regiobode / Rommelmarkt in en bij de Emmaüskerk

Rommelmarkt in en bij de Emmaüskerk

DIEREN – Op zaterdag 29 juni wordt aan de Rode Kruislaan in en rond de Emmaüskerk in Dieren van 9.30 tot 15.00 uur weer de tweejaarlijkse rommelmarkt gehouden. Ook voor de editie van dit jaar zijn is weer een groot assortiment mooie en interessante spullen bijeengebracht, zo meldt de organisatie.

“De gedachte “wie onze rommelmarkt kent, zoekt niet verder” is ook dit jaar weer van toepassing. Naast een uitgebreide diversiteit aan boeken, speelgoed en andere goederen is er een rad van avontuur met mooie prijzen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.” De organisatie heeft inmiddels besloten de markt voor het grootste gedeelte binnen te houden, profiterend van de ‘koelte’ in de kerk. Een reden temeer dus om deze markt zaterdag te bezoeken.
De opbrengst van de markt zal worden gebruikt voor herinrichting van de tuin rond de kerk, energiebesparende maatregelen, waaronder ledverlichting, een bijdrage aan een dirigentencursus ten bate van het jongerenkoor en de aanschaf van audiovisuele apparatuur. Het verleden heeft geleerd dat de rommelmarkt en de Gelderse Jaarmarkt op het Calunaplein elkaar heel goed kunnen aanvullen en daarmee versterken.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.