Home / Rheden-Regiobode / Rhedense ondernemers actief tijdens Intercamp

Rhedense ondernemers actief tijdens Intercamp

DESTEEG – In het Pinksterweekend was er in De Steeg op Landgoed Middachten de Intercamp 2019. Dit scoutingevenement werd bezocht door meer dan 4500 personen, waarvan veel kinderen, maar natuurlijk ook begeleiding. Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, reden vrijwilligers namens Centrum Rheden – ORDS dagelijks met pendelbusjes. Zo stelden zij de gasten in de gelegenheid om het dorp Rheden te bezoeken en daar hun inkopen te doen en de horeca te bezoeken. Deze geste werd door de (internationale) gasten en de organisatie van Intercamp bijzonder op prijs gesteld.

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.