Home / Rheden-Regiobode / Rhedense ondernemers actief tijdens Intercamp

Rhedense ondernemers actief tijdens Intercamp

DESTEEG – In het Pinksterweekend was er in De Steeg op Landgoed Middachten de Intercamp 2019. Dit scoutingevenement werd bezocht door meer dan 4500 personen, waarvan veel kinderen, maar natuurlijk ook begeleiding. Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, reden vrijwilligers namens Centrum Rheden – ORDS dagelijks met pendelbusjes. Zo stelden zij de gasten in de gelegenheid om het dorp Rheden te bezoeken en daar hun inkopen te doen en de horeca te bezoeken. Deze geste werd door de (internationale) gasten en de organisatie van Intercamp bijzonder op prijs gesteld.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.