Home / Brummen-Regiobode / Reünie Scouting Tapawingo Eerbeek

Reünie Scouting Tapawingo Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 28 juni vindt bij Scouting Tapawingo Eerbeek de eerste Tapawingo Generations plaats. Dit is een nieuw concept, waarbij alle oud-leden welkom zijn. De Tapawingo Generations-avonden staan in het teken van oude herinneringen. “Het idee is dat iedereen die de afgelopen 73 jaar lid is geweest bij de Eerbeekse scouting of padvinderij langs kan komen”, licht initiatiefnemer Rob Kablau toe. “We willen de oudere generaties hiermee helpen de weg naar het scoutinggebouw weer te vinden. Je zou het kunnen zien als een soort terugkerende reünie, zonder verplichtingen. De avond start om 20.30 uur, op de locatie aan de Veldkantweg. Toegang is gratis en het meebrengen van een oude foto wordt gewaardeerd.

tapawingo.nl/generations
facebok.com/tapawingoscouts

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.