Home / Brummen-Regiobode / Rabobank vertrekt uit Eerbeek

Rabobank vertrekt uit Eerbeek

EERBEEK – Vanaf 1 juli is Rabobank Apeldoorn en omgeving niet langer aanwezig in de bibliotheek in Eerbeek. Het aantal klanten dat de bank bezoekt is sterk teruggelopen. De Rabobank kiest dan ook voor een andere aanpak. Zij gaat mobiele adviseurs inzetten. Deze adviseurs komen thuis bij mensen die niet meer in staat zijn om naar de bank te komen. Op woensdag 19 juni kunnen mensen kennismaken met de adviseurs tijdens een informatiebijeenkomst in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Geïnterresseerden zijn vanaf 13.00 uur welkom. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook aandacht besteed aan babbeltrucs, voorkomen dat mensen slachtoffer wordt van fraude, veilig bankieren, volmacht en levenstestament. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is wenselijk en kan via www.rabo.nl/apeldoorn/veiligthuis_tjarkriks of via de inschrijflijst in de bibliotheek van Eerbeek.

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.