Home / Doesburg-Regiobode / Prachtige twaalfde editie Keppelrun

Prachtige twaalfde editie Keppelrun

HOOG-KEPPEL – De twaalfde editie van de Keppelrun, die werd gehouden op zondag 9 juni, was zeer geslaagd. Het was zonnig weer, een prima loop-temperatuur en er was veel enthousiasme, sportiviteit en gezelligheid.

Zowel lopers als publiek roemen de Keppelrun al jaren vanwege het parcours door de bosrijke omgeving en de gezelligheid met diverse muziekbands. Het is een leuke wedstrijd om te lopen, met het talrijke publiek en een gevarieerde clubdeelnemers. In totaal verschenen er maar liefst negenhonderd lopers aan de start. Deelnemers aan de 5 kilometer waren erg te spreken over het nieuwe parcours over de golfbanen van de Keppelse Golfclub.

De snelste loper legde de 5 kilometer af in 15,58 minuten. Dit was Siraj Awal Aman uit Doesburg. Snelste vrouw werd de bekende bokser Linda Ooms uit Tonden met een prestatie van 18,31 minuten. Winnaar op de 10 kilometer was de 47-jarige Jay Sauer uit Nijmegen. Hij klokte een tijd van 35,13 minuten. Sandra Wassink uit Meddo zette haar concurrentie op achterstand en won in 40,31 minuten bij de vrouwen.
De jonge lopers konden zich uitleven op de Kidsrun over verschillende afstanden. Er werd dit jaar ook in teams gelopen, waarbij het team van Fysiotherapie Didam het snelst was op de 5 kilometer en Team Alja won op de 10 kilometer. In de bedrijvenrun ging de overwinning op de korte afstand naar Aviko en op de lange afstand naar Rensa Family Company.

Lees ook

Voetbalvereniging HC ’03 zoekt vrouwen

DREMPT – Voetbalvereniging HC ’03 uit Drempt is op zoek naar vrouwelijke leden. Daarmee kan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.