Home / Nieuws / Pop voor pop-actie Kiwanis groot succes

Pop voor pop-actie Kiwanis groot succes

RHEDEN – Tijdens het schaapscheerderfeest in Rheden hebben meer dan 110 bezoekers twee poppen gekocht bij de stand van Kiwanis. Hierdoor kan de stichting meer dan 100 poppen gratis ter beschikking stellen aan ziekenhuizen en instellingen. Doktoren en verplegers kunnen met behulp van deze pop kinderen laten zien wat er gaat gebeuren. Bij de pop zit ook een set kleurpotloden die kinderen kunnen gebruiken om hun pop te kleuren. Hierdoor krijgt de pop een bijzondere plek in het leven van het zieke kind.

www.kiwanis.nl/rhedendeveluwezoom/

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.