Home / Doesburg-Regiobode / Pinksterfeest bij Komdersuut

Pinksterfeest bij Komdersuut

ANGERLO – Pinksteren is met een gezellige picknick gevierd bij ontmoetingsplaats Komdersuut in Angerlo. “Het was een feest van nieuwe mensen ontmoeten, grenzen die wegvallen tussen leeftijden, overtuigingen en de Liemers en de Achterhoek”, kijkt de organisatie terug. “Het feest waar de passie van samen gevierd is, tegen alleen zijn in.”
Tijdens het feest is volop gespeeld met het nieuwe reuzenschaakbord. Eerst werd gezocht naar de 32 schaakstukken en de 64 zwarte en witte vlakken, die her en der waren verstopt. Met vereende krachten is het gelukt om alle losse stukken samen te voegen tot één prachtig spel.

Lees ook

Ik vind: Vogelvrij

SPANKEREN – Elk jaar bezoeken vele ganzen de Broekdijk in Spankeren. Nu zijn ze nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.