Home / Brummen-Regiobode / Paardenspektakel in Beekbergen

Paardenspektakel in Beekbergen

BEEKBERGEN – Vanaf donderdag 27 juni staat Beekbergen in het teken van de paardensport. De internationale menwedstrijden bij Riant Equestrian Centre gaan dan van start en duren tot en met zondag 30 juni.

Gedurende vier dagen kan het publiek op het gratis toegankelijke evenement genieten van de stuurmanskunsten van twee- en vierspannen uit de hele wereld. Achttien landen zijn vertegenwoordigd in de internationale wedstrijden. Ook is er er een gezellig strodorp en in het weekend komen gezinnen met kinderen helemaal aan hun trekken in het kidsdorp. Daar is van alles te doen. Er is een springkussen, zandbak, schminken, ponyknuffelen en andere dieren zoals alpaca Boris. Op zondag is er voor de kinderen ook de mogelijkheid om zelf pony te rijden. Van al deze activiteiten kan gratis gebruik worden gemaakt. Speciaal voor de jeugd zijn er op zondag ook shows van de vloggers van Go Social, met optredens van Lavitana, Joyce & Jaydee en Lotte van Zon.

In de hoofdring op zondag is er naast de ontknoping in de wedstrijd ook een spectaculaire show met dressuuramazone Adelinde Cornelissen en een nog nooit eerder vertoonde tuigpaardenshow met de besten van Nederland in alle soorten aanspanningen.
Ook zijn er gezellige feestavonden met live muziek in de Foyer en op zondag is de bekende Ladies Day met de hoedenwedstrijd.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.