Home / Brummen-Regiobode / OVOV sluit mooi seizoen af

OVOV sluit mooi seizoen af

BRUMMEN – Dinsdag 4 juni was de laatste bijeenkomst van het seizoen voor de dames van de Onafhankelijke Vrouwenvereniging Oeken – Voorstonden (OVOV). Maar liefst 78 dames waren deze avond present. Er werd teruggekeken op een leerzaam en mooi seizoen, met een gevarieerd programma. De bijeenkomsten konden elke avond op grote opkomst rekenen. Op deze laatste avond stond een heerlijk koud en warm buffet klaar, waar iedereen volop van genoot.
Woensdag 3 juli stappen de dames op de fiets voor een dagtocht. Na de zomer begint de vereniging aan het nieuwe seizoen met een bijeenkomst op dinsdag 3 september. In de recreatiezaal van Tolzicht in Brummen komt mevrouw Hooikamer uit Staphorst vertellen over de traditie en cultuur in haar dorp.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.