Oud-burgemeester Rozendaal onthult beeld bij IKV Dorpsschool

ROZENDAAL – Afgelopen vrijdag 14 juni heeft Jan Hendrik Klein Molekamp, oud-burgemeester van de gemeente Rozendaal, samen met Tibo van de Zand, zoon van kunstenaar Jits Bakker, een sculptuur onthuld bij de IKV Dorpsschool in Rozendaal. Vele inwoners van Rozendaal deden een gift bij het afscheid van de burgemeester begin dit jaar. Mede dankzij deze gulle gevers kon het beeld genaamd ‘Slingeren’, worden aangeschaft. De voormalig burgemeester wilde graag dat het beeld bij de Dorpsschool geplaatst zou worden, aangezien het realiseren van deze school een belangrijk onderdeel van zijn politieke carrière was. Tibo van de Zand, zoon van de maker van het beeld, vertelde de aanwezige schoolkinderen over zijn vader, zijn werk en het beeldje. Frans Ort schreef een kort gedichtje over het kunstwerk, dit gedichtje is te lezen op een bord voor het kunstwerk.

Foto: Cynthia Vos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.