Home / Rheden-Regiobode / Oranjerie Middachten weer open

Oranjerie Middachten weer open

DE STEEG – In de winterperiode is de oranjerie in de tuinen van kasteel Middachten in gebruik als vorstvrije ruimte voor de sinaasappelbomen en andere kuipplanten. Maar sinds Hemelvaartsdag staan de planten weer buiten en is het een ontvangstruimte met koffie- en theeschenkerij.
Bezoekers kunnen er terecht voor koffie, thee, fris en diverse versnaperingen, zoals cake, appelgebak, tosti’s en ijsjes. Ook worden er souvenirs verkocht en is er een jaarlijks wisselende expositie te zien. De oranjerie van Middachten is ook te bezoeken voor een kop koffie/thee zonder entreekaartje voor de tuinen.

Lees ook

Ik vind: Slaap kindje slaap, nu nog wel!

Als het aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Rheden ligt, dan slapen de bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.