Home / Brummen-Regiobode / Oranjekoorts in Loenen

Oranjekoorts in Loenen

LOENEN – Door het voetbalsucces van de Oranje Leeuwinnen begint op sommige plekken in dorpen en steden de Oranjekoorts toe te slaan. Ook in Loenen. Bewoners van de Rutger Swarthofweg, een weg tussen Horstweg en Wolf Gabriëlsweg, doen er ook aan mee. Gezamenlijk werden vlaggetjes en andere versieringen aangeschaft. Handige mannen en vrouwen wisten de versiering aan de huizen en lantaarnpalen te bevestigen. Vrolijk wappert alles in de wind en hopen de bewoners dat de voetbaldames alles tot een goed einde zullen brengen en hun inzet mogelijk heeft bijgedragen tot een triomf.

Foto Martien Kobussen

Lees ook

IJspret aan de Doesburgse dijk

Deze week een plaatje van een beeld dat we bijna niet meer kennen: ijspret. Schaatsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.