Home / Brummen-Regiobode / Openbare vergadering Dorpsraad Brummen

Openbare vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 19 juni vindt de openbare vergadering van Dorpsraad Brummen plaats in Plein 5 in Brummen. Er wordt gestart met een presentatie over het kunstproject onder het viaduct N348. Streetart-kunstenares Rosalie de Graaf presenteert haar vrolijke ontwerp. Aansluitend vindt de reguliere vergadering van de Dorpsraad plaats over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Ook worden de aanwezigen door diverse commissies op de hoogte gesteld van de lopende projecten. De vergadering begint om 20.00 uur. Van 19.30 tot 20.00 uur is er een inloopmoment.

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 september wordt er ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.