Home / Brummen-Regiobode / Open tuinweekend De Johannahof in Hall

Open tuinweekend De Johannahof in Hall

HALL – Wederom is er een open tuin weekend op De Johannahof aan de Eerbeekseweg in Hall. De tuin is op zaterdag 29 en zondag 30 juni toegankelijk voor liefhebbers. Het pand en de tuin gaan van eigenaar wisselen, maar er zijn er nog een paar tuinweekenden en wel op 27 en 28 juli en het laatste weekend is 24 en 25 augustus. Tijdens deze drie weekenden is er gelegenheid om met voordeel planten en accessoires aan te schaffen aangezien deze overbodig zijn geworden. De tuin ziet er weer mooi uit met vele bloeiende planten en heesters in de vele borders. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Gemeente Brummen moet financiële situatie structureel verbeteren met herstelplan

GEM. BRUMMEN – Niet overhaast gaan bezuinigen, maar een weloverwogen herstelplan opstellen waar de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.