Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee in Rheden

Open Coffee in Rheden

RHEDEN – Op donderdag 27 juni is er een Open Coffee in Hotel de Roskam in Rheden. Alle ondernemers, starters, zzp’ers en freelancers zijn welkom om tussen 9.00 en 11.00 uur aan hun netwerk te werken. Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden. Bezoekers betalen alleen de eigen koffie of thee. Speciale gast van de maand juni is Astrid Feijen van CityMates en AstriduitArnhem. Zij organiseert niet alleen kleinschalige reizen, bedrijfs- en familieuitjes maar ook netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Aanmelden voor de Open Coffee is niet nodig.

Lees ook

Clubkampioenen van RTC de Laak

RHEDEN – Op sportpark De Laak in Rheden zijn de afgelopen weken twee tennistoernooien gespeeld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.