Home / Algemeen / Only for Men blijft sponsor van Sportclub Doesburg

Only for Men blijft sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Only for Men heeft het contract met Sportclub Doesburg met drie jaar verlengd. De herenmodezaak staat klaar voor mannen op het gebied van mode, lifestyle en meer. Omdat voetbal voor de meeste mannen een belangrijke sport is, past deze sponsorovereenkomst goed bij de club. De herenmodezaak draagt de groeiende voetbalclub een warm hart toe en verwelkomt de voetballers, supporters en zakenrelaties graag in de Mensperience Store aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg. Vanaf het nieuwe seizoen zal Only for Men nog duidelijker zichtbaar zijn door een doek dat in de ballenvanger achter het doel op het hoofdveld komt te hangen. Op de foto staan Roy Kern van Only for Men met Bas Derksen en Bennie Winterink van de sponsorcommissie.

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.