Home / Brummen-Regiobode / Omega-lezing

Omega-lezing

BRUMMEN – Op woensdag 26 juni wordt om 15.00 uur een Omega-lezing gehouden bij Koffie en Tijd in Brummen .Tijdens de lezing wordt ingegaan op een kosmisch plan om wereldwijd met elkaar in eenheid en vrede te leven. De lezing wordt in eenvoudig Engels gegeven. Er is een nabespreking in het Nederlands. Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden. Meer informatie en aanmelden kan via Liesbeth de Groot, tel. 06 -49645026 of liesbethdegroot@outlook.com.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.