Home / Brummen-Regiobode / Nu FF Anders-dienst

Nu FF Anders-dienst

EERBEEK – Op zondag 30 juni is er om 10.00 uur een Nu FF Anders-dienst in de Protestantse Kerk in Eerbeek. Deze dienst staat in het teken van het Inspiration Centre in Oekraïne. Sinds 2017 zet dit Centrum zich in voor kansarme kinderen en de ondersteuning van Gipsy families. Gipsy’s zijn een vergeten en achtergestelde groep in Oekraïne. De PKN-kerk in Eerbeek heeft dit project voor de komende twee jaar geadopteerd en biedt naast financiële ondersteuning ook samenwerking, support, kennisoverdracht en wordt de mogelijke komst van een Gipsy kinderkoor in 2020 voorbereid. De oprichtster van het Inspiration Centre, Nina Ognivchuk, is eind juni een paar dagen in Eerbeek en zal tijdens de Nu FF Anders-dienst vertellen waarom zij dit werk doet. Daarnaast zal er informatie gegeven worden over het project en is er livemuziek van Changing Composition.

Lees ook

Kinderen druk in de weer tijdens kerstbomeninzameling

BRUMMEN – In de tweede week van januari staat in de gemeente Brummen traditiegetrouw de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.