Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe uitbater voor Concordia Brummen

Nieuwe uitbater voor Concordia Brummen

BRUMMEN – Als alles meezit, is Concordia in Brummen tijdens de Brummense kermis weer geopend. Brummenaar Gerben Wechgelaer wordt de nieuwe uitbater en wil een dorpslokaal openen voor ‘kroeg, verenigingen en evenementen’.

Wechgelaar heeft zijn sporen vooral verdiend in de evenementenorganisatie. Velen zullen hem kennen van jeugdhonk De Bliksem, poporganisatie Quattro Stagioni en de vele culturele activiteiten bij de Vroolijke Frans in Brummen. Ook is hij actief bij de organisatie van grote tentfeesten, zoals in Steenderen en Baak.
Nu zet Gerben stappen richting horeca. Als hij straks Concordia weer opent, wil hij de nadruk leggen op de ontmoetingsfunctie van het ‘dorpslokaal’, zoals hij het noemt. In het weekend is de kroeg geopend voor vaste bezoekers, toeristen en iedereen die maar zin heeft in een drankje in het café of op het terras. Daarnaast is er plek voor verenigingen, kunnen de kegelclubs weer terecht en wil Wechgelaar een centrale plek in het dorp zijn bij evenement als de kermis.

De komende maanden wordt er hard gewerkt aan het opknappen van het pand. Eind augustus moeten de deuren van het etablissement weer openen, op tijd voor de Brummense kermis.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

One comment

  1. Agnes bozelie

    Wat. Fijn dat het weer open gaat.
    Hebben altijd de was gedaan, voor Concordia.
    Veel succes gewenst van petex textiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.