Home / Nieuws / Nieuwe muzikale leiding voor March & Showband Rheden

Nieuwe muzikale leiding voor March & Showband Rheden

RHEDEN – March & Showband Rheden is erin geslaagd om een nieuwe muzikale leiding aan te stellen. De muziekvereniging heeft niet één, maar twee nieuwe dirigenten weten aan te trekken. Met ingang van maandag 3 juni ligt de algehele muzikale leiding in handen van Jos Jansen. Het dirigentschap zal hij in samenwerking met Roeland Cleijne invullen. “Beide dirigenten kennen elkaar al vele jaren en deze wijze van samenwerken is hen ook niet vreemd. Sterker nog, al jaren blijkt deze zeer succesvol bij een orkest elders in de regio”, vertelt Pascal Melse namens March & Showband Rheden. In de afgelopen maanden hebben beiden een interim-periode vervuld bij March & Showband Rheden. “Hierdoor hebben we als korps een goede indruk kunnen opdoen van beide dirigenten. We zijn ontzettend blij dat hieruit deze samenwerking is voortgekomen en gaan met veel enthousiasme de toekomst tegemoet”, aldus Melse. Met het aantrekken van beide heren is het instructieteam weer compleet. Naast Jansen en Cleijne bestaat het instructieteam uit Marc Gouswaart (slagwerk), René Ranzijn (showinstructie en choreografie) en Pascal Melse (tambour-maître).

www.march-showbandrheden.nl

Lees ook

Lezing ‘Overlevingskunst’

VELP – Centrum De Sprang-Vrijzinnigen in Velp houdt zondag 22 september een lezing ‘Overlevingskunst’ in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.