Home / Doesburg-Regiobode / Nacht zonder dak

Nacht zonder dak

DOESBURG – De kinderen van 12+ jeugdclub de Wegwijzer ui Doesburg gaan vrijdag 14 juni een nacht in een krotje doorbrengen om zich zo op een laagdrempelige en spannende manier in te leven in leeftijdsgenoten in ontwikkelingslanden en geld inzamelen om de straatjongeren in Kenia, India en Bolivia een toekomst te geven. Op vrijdagavond wordt er ook een sing-in gehouden bij het Leger des Heils in Doesburg. Vanaf 19.30 uur is er koffie, thee of limonade en vanaf 20.00 uur begint de dienst. De dienst is voor iedereen toegankelijk.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor Jemen

HUMMELO- Op zaterdag 21 september vindt in Hummelo de inzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.