Muzikaal optreden Idris

BRUMMEN – Op vrijdag 5 juli om 20.00 uur treedt Idris op in de Bibliotheek Brummen. De zevenkoppige muziekband speelt pop en folkmuziek. Idris is Keltisch voor ‘vurig’. De zeven muzikanten hebben ieder hun eigen pluimage en achtergrond. Zo zingt Noortje ook in de progressieve rockband In-Tension. Violist Masaki speelt in tango-gezelschap Tango de Barrio. Rinie Huigen heeft een achtergrond variërend van progressieve rockmuziek tot melodieuze popmuziek. Drummer Theo speelt ook in Beez, die net als Idris ook niet in een hokje past. Didgeridoospeler Roland speelde met Australische top didgespelers en geeft didgeworkshops. Al deze invloeden vermengen zich in Idris tot een sfeer en klank die moeilijk in woorden is te omschrijven. Die kun je alleen maar ervaren, voelen, horen en zien. De kosten voor een kaartje zijn 4 euro voor leden en 6 euro voor niet leden. Dit is inclusief een kopje koffie/thee. In de pauze is het mogelijk een glaasje wijn, fris of een biertje te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.