Home / Rheden-Regiobode / MTCD-rit door Achterhoek

MTCD-rit door Achterhoek

SPANKEREN – Motor Tour Club Dieren en Omstreken rijdt woensdagavond 3 juli een rit van ongeveer 85 kilometer. Deze avondrit gaat via Doesburg , Achter-Drempt, Toldijk naar Baak en van hieruit binnendoor via Kranenburg, Ruurlo, Barchem, naar Zwiep en terug via Lochem en Zutphen. De rit start om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats van Restaurant Herberg de Luchte te Spankeren. Motorrijders die geen lid zijn van de MTCD zijn van harte welkom. Zij betalen 5 euro. Aanmelden kan via de website van de MTCD.

www.motortourclubdieren.nl

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.