Home / Nieuws / Leerlingen Roncallischool maken muziek

Leerlingen Roncallischool maken muziek

VELP – Het muziekproject van Harmonie Unisono en de Roncallischool uit Velp is maandag 3 juni feestelijk afgesloten met een open podium. Voor aanvang stonden de elf leerlingen te trappelen om te spelen op hun muziekinstrument. Na slechts drie weken muziekles traden ze op voor hun ouders, opa’s en oma’s, vrienden en alle kinderen van de Buiten Schoolse Opvang Puck & Co. Met groot enthousiasme vanuit de kinderen, de docenten en muzikanten van Harmonie Unisono werd het een muzikaal feestje. De kinderen zijn dan ook trots op wat ze in korte tijd leerden.
Tegen een geringe vergoeding volgden elf leerlingen van de Roncallischool drie proef-muzieklessen. Leerlingen die de smaak te pakken hebben kunnen nu doorgaan met muzieklessen. Drie leerlingen gaan door en enkele andere leerlingen denken er over na.

Lees ook

IJspret aan de Doesburgse dijk

Deze week een plaatje van een beeld dat we bijna niet meer kennen: ijspret. Schaatsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.