Home / Doesburg-Regiobode / Kids Survival Day in Doesburg

Kids Survival Day in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 22 juni houdt Isala Groep Scouting Doesburg weer de jaarlijkse Kids Survival Day rondom het scoutinggebouw in Doesburg. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar kunnen, onder begeleiding van oudere scouts en gekwalificeerde leiding, hun grenzen verleggen op het survivalparcours, dat onder andere bestaat uit touwbruggen, een klimnet, een oversteek met een vlot en nog veel meer. Er is ook een kampvuur waar zelf broodjes gebakken kunnen worden. De inschrijving begint om 13.45 en om 14.00 uur gaat het programma van start. Rond 16.30 uur kan iedereen weer opgehaald worden. De Kids Survival Day kost 2,50 euro voor niet leden, voor leden van scouting Doesburg is de Kids Survival Day gratis.

Lees ook

Telefonische hulp bij mantelzorg

GEM. DOESBURG / ZEVENAAR – Mantelzorgers die thuis voor een partner, kind, ouder of broer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.