Home / Doesburg-Regiobode / Kids survival bij Scouting Doesburg

Kids survival bij Scouting Doesburg

DOESBURG – Afgelopen zaterdag vond de kids survival plaats bij Scouting Doesburg aan de Panovenweg. Kinderen van 5 tot en met 11 jaar konden een middag lang plezier maken. De deelnemers bouwden vlotten en staken daarmee de gracht over. Ze konden ook op een touwbrug naar de overkant wiebelen. Dat was een beetje eng, maar wel stoer om te proberen. Het weer was grandioos, wat er mede voor zorgde dat deze survivalmiddag een succes werd. Er werd heerlijk gespeeld bij en op het water en op het veld. Tot slot werden er nog heerlijk broodjes gebakken boven het kampvuur. De aanwezige kinderen hebben geweldig genoten.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.