Home / Doesburg-Regiobode / Kids Living Statues

Kids Living Statues

DOESBURG – Ook dit jaar wordt er tijdens de Doesburgse Kadedagen op zaterdag 21 en zondag 22 september een Kids Living Statues wedstrijd gehouden. Tijdens de pauzes tussen de modeshows door en daarna, zullen er kinderen plaatsnemen op de catwalk, in de door hen gekozen creaties. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kunnen meedoen. Om een steengoed beeld te worden, krijgen alle deelnemers voorafgaand aan het Kids Statues Festival nuttige tips waarmee zij de fijne kneepjes van het stilstaan leren. Meedoen is helemaal gratis en deelnemers hoeven geen enkele ervaring te hebben. Via de website kunnen ge├»nteresseerden een inschrijfformulier downloaden en deze vervolgens versturen via de mail. Vermeld in de mail ook naam, leeftijd en act.

www.doesburgsekadedagen.nl
info@doesburgsekadedagen.nl

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.