Home / Rheden-Regiobode / Kennismakingsochtend opleiding Kinderyoga Docenten

Kennismakingsochtend opleiding Kinderyoga Docenten

ELLECOM – Op zondag 16 juni wordt er in Ananda Yoga Centrum een kennismakingsochtend gehouden voor de opleiding Kinderyoga Docenten. Deze opleiding start 14 september en wordt op 10 zaterdagen gegeven.
Op de kennismakingsochtend duurt van 10.00 tot 12.30 uur en heeft een gevarieerd programma. Docente Miriam Vorderman geeft uitleg over de inhoud van de opleiding en gaat in op het belang van yoga voor kinderen. Daarnaast gaan deelnemers zelf meedoen aan een kinderyogales. Toegang tot de kennismakingsochtend is gratis en aanmelden kan via de website.

anandayogacentrum.nl

Lees ook

Brandweer oefent bij Jumbo in Dieren

DIEREN – De vrijwillige brandweer uit Dieren heeft donderdagavond een brandoefening gehouden bij Jumbo supermarkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.