Home / Brummen-Regiobode / Kaartkampioenen VV Loenermark

Kaartkampioenen VV Loenermark

LOENEN – De voetbalvereniging Loenermark heeft het kaartseizoen afgesloten met een laatste speelavond in het clubhuis op het Lonapark. Bij de laatste wedstrijd werden bij het klaverjassen prijzen gewonnen door winnaar Derk Bosgoed, Jan Jansen, die op de tweede eindigde, en Gradus Modderkolk, die derde werd. Bij het jokeren was Martien Kobussen eerste, Dini Plant tweede en Rudi van Neck derde. Wedstrijdleider Wilco Kruk had de standen bijgehouden van alle wedstrijden in het afgelopen seizoen. Hij vertelde dat seizoenkampioenen bij het jokeren zijn geworden: Dini Plant eerste, Rudi van Neck tweede en Gerrit ter Horst derde. Bij het klaverjassen gingen de seizoenprijzen naar Derk Bosgoed (eerste), Gijs Hol (tweede) en Wim Blom (derde). In het nieuwe seizoen worden de kaartavonden weer gestart op 6 september.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.