Home / Brummen-Regiobode / Jong geleerd oud(er) gedaan

Jong geleerd oud(er) gedaan

KLARENBEEK – Voor de jeugd was het terrein van DijkhofBouw in Klarenbeek een heerlijke plek om zich te vermaken tijdens de open dag op zaterdag 15 juni. Kinderen konden bezig zijn allerlei spelen, maar ook de bouwvakkerstaken proberen. Zo konden ze proberen om een klein dak van pannen de voorzien en het bleek dat de jongens en meisjes precies wisten hoe dit moest. Kleine bouwvakkers in de dop dus.
De directie van Dijkhofbouw en DijkjhofKozijnen had deze dag de deuren geopend van het vernieuwde bedrijf aan de Klarenbeekseweg. Er kwam veel publiek op af om met eigen ogen te zien hoe het bedrijf, dat dateert van het jaar 1925, een enorme groei heeft doorgemaakt. Begonnen als aannemersbedrijf Draaijer groeide het uit tot Bouwbedrijf Dijkhof in 2000. Het bedrijf heeft nu ongeveer zeventig medewerkers in dienst.
Honderden bezoekers maakten een rondgang over het grote bedrijf, waar vooral veel kozijnen worden geproduceerd. Liefhebbers konden van grote hoogte in een bouwkraan over Klarenbeek kijken en onder andere zien hoe bouwproject De Grote Wetering vordert.

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.