Home / Nieuws / JO13-1 van vv Dieren pakt titel in hoofdklasse

JO13-1 van vv Dieren pakt titel in hoofdklasse

DIEREN – De JO13-1 van vv Dieren is voor het eerst in de geschiedenis kampioen van de hoofdklasse. SC Bemmel JO13-1 werd op sportpark Ressen in Bemmel met 3-0 verslagen. Voor het team van trainer Wybren Kalsbeek en assistenten Remco Gerritsen en Reinier Koenders is het kampioenschap de ultieme beloning voor jarenlang hard werken. De afgelopen jaren werd de ploeg vaak tweede in de competitie, lukte het steeds net niet. Nu was het dan wel raak, al bleef het tot de allerlaatste speeldag spannend. “We hebben erg goede wedstrijden afgewisseld met iets mindere duels. Maar de ploeg die aan het einde bovenaan staat, is in mijn ogen altijd de terechte kampioen”, vertelde een trotse Kalsbeek.
Grote man in de laatste wedstrijd was Mehmet Bulut, die tweemaal scoorde. Aanvoerder Jim Assink tekende voor het derde doelpunt. SVD Barneveld eindigde op twee punten achter vv Dieren, SC Bemmel werd derde. De Dierenaren lieten ook andere grote clubs als het Nijmeegse Orion en het Arnhemse VDZ ruim achter zich. Na het laatste fluitsignaal gingen de handen omhoog, was er kinderchampagne en een mooie beker, die van hand tot hand ging. Complimenten gingen uit naar het sterke SC Bemmel, dat de huid duur verkocht maar een sportief verliezer bleek. Eenmaal in Dieren werden de mannetjes verrast met friet, frisdrank en een rondrit door Dieren.

Lees ook

Tiende plaats voor Steeman in Portimão

LATHUM – Na een lange zomerstop werd in het weekend van 6 tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.