Home / Rheden-Regiobode / IVN-wandeling door Sterrebos

IVN-wandeling door Sterrebos

ELLECOM – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandagmorgen 1 juli een wandeling getiteld ‘Oranje sporen in het Sterrebos’ bij Ellecom. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats het Sterrebos. De route voert door het gebied waar ooit de oranjes hun jachtterreinen hadden. Namen als Prins Willemberg, Carolinaberg en Koningslanen herinneren hier nog aan. Misschien zien de deelnemers nog de nakomelingen van de dieren waar ooit op gejaagd werd. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Ik vind: Slaap kindje slaap, nu nog wel!

Als het aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Rheden ligt, dan slapen de bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.